Teijon Ruukki!

Teijon ainutlaatuinen ruukinmiljöö kutsuu Sinut valokuvauksiin vuodenajasta riippumatta ja tietysti ruskan aikana.

Teijolta löytyy upeat ulkotilat valtavan lehmuskujan, patolammen, vanhojen rakennusten, sillan, kirkonmäki, ruukkikylän miljöön puolesta, sekä meren välitön läheisyys. Luonto tarjoaa aina valtavasti mahdollisuuksia kuvauspaikkoihin ja -rekvisiittaan, mutta kuvaukseen voi halutessaan lisätä muuta rekvisiittaa.

Lehmuskuja

Klikkaa kuvat alta suuremmaksi ja selaa.

Lämpimästi tervetuloa valokukuvaukseen ainutlaatuiseen ruukinmiljöön, joka sijaitsee Teijon Masuunissa Telakkatie 17, 25570 Teijo

Photo Studio DELFINIO tarjoaa asiakkailleen valokuvauspalveluiden lisäksi erilaisia valokuvatuotteita. Meiltä löydät laadukkaat italialaiset UNIBIND valokuvakirjat, ainutlaatuiset ja käsintehdyt design-lahjapakkaukset, valokuvatulosteita, lahjakortteja ja paljon muutakin.

Suosittelen ehdottomasti laittamaa äänen sekä HD-laadut päälle ja nauttimaan Minikuvauspäivät Teijon Ruukissa upea video Photo Studio DELFINIOn YouTube kanavalla.

”Valokuva on vain pieni, ohikiitävä hetki, mutta kuvat palauttavat nuo hetket, tilanteet ja tunnelmat, yhä uudelleen ja uudelleen katsojan mieliin vuosikymmenien jälkeenkin!” – Valokuvaaja Nadezda

Ota yhteyttä ja toivottavasti päästään pian kuvaamaan!

info@delfinio.fi

+358 40 417 1125 (WhatsApp)