Newborn – kuvaus

Niin pieni, niin hauras. Kuitenkin niin suuri, että se valtaa koko sydämen. Pienet varpaat, sormet, pikkuinen nenä… Oliko hän todella näin pieni ja suloinen?

Pikkuinen on täällä!

Klikkaa newbornkuvat alta suuremmiksi ja selaa.

Olemme erikoistuneet Newborn-kuvaukseen, eli vastasyntyneen valokuvaamiseen. Newborn-kuvaus antaa meille runsaasti iloa, sillä on ihanaa olla ikuistamassa pienokaisten taianomaisia ensihetkiä.

Newborn-kuvaukset tehdään studiossa tai vauvaperheen kotona, tutussa ympäristössä. Valokuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla, sillä lapsen turvallisuus ja hyvinvointi menevät kaiken edelle. Varaamme kuvaukseen riittävästi aikaa, yleensä 2-4 tuntia. Välillä syötetään, vaihdetaan vaippaa sekä tuuditellaan.

Valokuvaamme pääasiassa luonnonvalolla ja suosin vaaleita sävyjä. Pyrimme kuvaamaan vauvat juuri sellaisena, kuin he ovat. Käytämme vain vähän rekvisiittaa, sillä uskomme, että yksinkertaisuus on kaikista kauneinta. Kuvaustyylimme on sekoitus rennompaa lifestylea ja tarkempaa asettelua.

Käytämme Newborn-kuvauksissa pyöreää taustatelinettä, jonka avulla kangastausta voidaan venyttää kauniisti. Kankaan alla on pehmeä beanbag, joka takaa vauvalle mukavan ja turvallisen alustan.

Käytössämme on erilaisia taustavaihtoehtoja, rekvisiittaa sekä vaatteita ja koristeluja newbornkuvausta ajatellen. Vauvaa voidaan kuvata myös hänen omissa vaatteissaan.

Newborn-kuvaus miljöössä!

Newborn kuvaus Salossa.

Newborn kuvaus Salossa.

Newborn kuvaus Salossa.

Milloin kuvausaika varataan?

Ensimmäiset päivät pienokaisen kanssa kuluvat hurjan nopeasti, kun kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Pyrimme kuvaamaan kaikki vauvat 5-14 päivän ikäisenä, mutta viimeistään kolmen viikon sisällä syntymästä.

Suosittelemme, että otat yhteyttä odotuksen keskivaiheilla, mutta viimeistään 2 kk ennen laskettua aikaa. Näin löydämme varmasti sopivan kuvausajan. Kuvausaika sovitaan aina vauvan syntymän mukaan.

Varauksen jälkeen lähetän sinulle infopaketin tulevista kuvauksista ja niihin valmistautumisesta.

Myös perhekuvia!

Newborn kuvaus Salossa.
Suosittelemme lämpimästi ottamaan vauvakuvien lisäksi myös perhekuvia. Niinpä myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita kuvauksiin vauvan kanssa, mikäli sisaruksia on. Pyrimme neuvomaan tai asettelemaan teitä mahdollisimman vähän, sillä haluamme kuviisi ikuistuvan juuri teidän tapanne koskettaa ja olla vauvaa ja toisianne lähellä.

Milloin seuraavat kuvaukset lapselle?

Mielestämme ihanteellinen tapa olisi järjestää kuvaukset niin, että lapsen ensimmäinen vuosi tulisi ikuistetuksi viidessä vaiheessa: ensimmäinen kuvaus olisi noin kahden viikon kuluttua syntymästä, sitten 3-6, 6-9, 9-12 kuukauden ikäisenä ja lopuksi lapsen täyttäessä 1 vuotta. Näin kuvat voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, josta muodostuu kaunis kuvakirja. Vauvakuvakirja esittelee uuden perheenjäsenesi kauniilla tavalla ja sen avulla vauva-ajan tärkeät tapahtumat säilyvät aina muistoissasi.

Photo Studio Delfinio, valokuvakirja, valokuvaaja, perhekuvaus, lapsikuvaus

Tuotteemme

Photo Studio DELFINIO tarjoaa asiakkailleen valokuvauspalveluiden lisäksi erilaisia valokuvatuotteita. Meiltä löydät laadukkaat italialaiset UNIBIND-laatu valokuvakirjat, ainutlaatuiset ja käsintehdyt design-lahjapakkaukset, valokuvatulosteita, lahjakortteja ja paljon muutakin.

Jokainen valokuvakirja on yksilöllinen taideteos!

Valokuvakirja UNIBIND, Photo Studio DELFINIO

Meidän pakkaukseemme on pakattu täydellisyyttä!

Ota yhteyttä ja toivottavasti päästään pian kuvaamaan!

info@delfinio.fi

+358 40 417 1125