Valokuvaajamme

Jos hänen töitään kuvailisi kahdella sanalla, ne olisivat ”ystävällisyys” ja ”onnellisuus”. 

Hei!

Tällä hetkellä Nadezda Polikarpova  (hänen lempinimensä on Nadja) ei ole vain ainoa valokuvaajamme, joka painaa parhaan ystävänsä Nikonin taikapainiketta, vaan hän myös muokkaa valokuvia, tulostaa, pakkaa ja lähettää mestariteoksia, jotka pian ovat kehyksissä seinälläsi, laatii valokuvakirjoja, toimii aktiivisesti somessa, pitää sivustollaan blogia, muokkaa videoita ja tekee kaiken kirjanpidon. Hän ei suotta ole ammatiltaan kirjanpitäjä, ja mikä tärkeintä, hän kommunikoi henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaansa kanssa, ei vain suomeksi ja venäjäksi, vaan myös elekielellä kuvausten aikana.

Hänellä on ollut luovia harrastuksia  päiväkodista asti, ja ensimmäisen filmikameran hän sai käsiinsä vuonna 1995, jolloin hän oli vasta 14-vuotias, se oli hänen mukaansa hänen elämänsä paras lahja. Ja valmistuttuaan vuonna 2018 Helsinki Design Schoolista, jossa hän sai valokuvaajan ammatin, hän alkoi harrastaa ammattimaista valokuvausta, ja juuri sitä varten hän tuli tähän maailmaan.

Hän antoi yritykselleen nimeksi DELFINIO, koska delfiini on ollut hänen lempieläimensä lapsuudesta asti, ja sen elämä, kuten valokuvaajankin, on aina monipuolista ja mielenkiintoista.  Ja tietenkään delfiini ei koskaan pysy paikallaan, vaan siirtyy kohti uusia tuntemattomia seikkailuja, joissa saadaan aitoja, eläviä kuvia.  Nadezda kuvaa paitsi Suomessa, myös kaikkialla maailmassa.

Jos hänen töitään kuvailisi kahdella sanalla, ne olisivat ”ystävällisyys” ja ”onnellisuus”.  Loppujen lopuksi hänen päätehtävänsä on säilyttää sinun tunteidesi lämpö ja muistojen kirkkaus tuleville vuosille. Saattaa kuulostaa paatokselliselta, mutta kuinka hienoa onkaan, jos perhe- ja hääalbumin katselukokemus koskettaa paitsi kuvissa olevien, myös tulevien sukupolvien sydämiä!

Nadezda luo sukuhistoriaa kanssasi. Se on vastuullista.  Kunniallista. Kaunista. Ehkä hänen valokuviaan ei voida kutsua kaikkein muodikkaimmiksi tai eniten glamouria sisältäviksi. Sellainen tulokulma on hänelle jopa vierasta. Muoti on ohikiitävää, ja glamour katoaa ennemmin tai myöhemmin.

Tyylikkyys ja klassinen käsitys kauneudesta säilyvät, ja juuri näihin ominaisuuksiin hän keskittyy työskentelyssään.  Siksi hänen taianomaisesta ilmapiiristä, hyväntahtoisista hymyistä sekä perheen ja läheisten kanssa vietetyistä elämänmakuisista hetkistä koostuvat kuvansa ovat ajattomia.

phone: +358 40 417 1125 (WhatsApp)

e-mail: info@delfinio.fi

facebook: Photo Studio DELFINIO

instagram: Photo Studio DELFINIO

YouTube: Photo Studio DELFINIO


ASIAKASPALAUTE


Juha  /  Turku

Nadja on taitava, rohkea, erinomainen kuvaaja.


Heli  /  Särkisalo

Kiitos Nadja. Ihania kuvia olet ottanut 😊 Voin suositella sinua kaikille valokuvaajaa tarvitseville 👍


Petri  /  Salo

Menestystä työstä ei saada. Se ansaitaan. Saavutetaan. Sen eteen on joutunut tekemään paljon töitä!!! Nadezda Polikarpova on mielestäni tehnyt juuri näin. Tällaiset Ihmiset vievät maailmaa eteenpäin. Ideoita, rohkeutta, olla oma itsensä jne.jne,jne.


Suosittelen ehdottomasti laittamaa äänen sekä HD-laadut päälle ja katsoa videoesityksen Nadezdasta ja hänen parhaat ystävänsä Nikon Photo Studio DELFINIOn YouTube kanavalla.

DELFINIOn tie, Ruissalossa. (Turku, Suomi)