Henkilö- ja muotokuvaus

Muotokuva voi olla paljon muutakin kuin täydellinen kuva sinusta tai läheisestäsi kehyksiin laitettavaksi. Muotokuva voi olla lahja sinulta jollekin tärkeälle ihmiselle, isälle tai äidille, isovanhemmille tai puolisolle.

Olet sitten juuri valmistunut ylioppilaaksi, uuteen ammattiin tai saavuttanut jonkin päämäärän, tuo tärkeä päivä on hyvä ikuistaa kuvin. Muotokuvauksessa on helppo hymyillä vapautuneesti, kun vuosien työ on saatu päätökseen.

Muotokuvauksessa tärkeintä on kuvattavan luottamus kuvaajaansa. Kuvaustilanteen tulee olla rento ja sitä lähdetään rakentamaan aina asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Photo Studio DELFINIO tarjoaa asiakkailleen valokuvauspalveluiden lisäksi erilaisia valokuvatuotteita. Meiltä löydät laadukkaat italialaiset UNIBIND-laatu valokuvakirjat, ainutlaatuiset ja käsintehdyt design-lahjapakkaukset, valokuvatulosteita, lahjakortteja ja paljon muutakin.

Jokainen valokuvakirja on yksilöllinen taideteos!

Meidän pakkaukseemme on pakattu täydellisyyttä!

 

Ota yhteyttä ja toivottavasti päästään pian kuvaamaan!

info@delfinio.fi

+358 40 417 1125


ASIAKASPALAUTE


Liisa / Kihlakuvaus / Salo

Tuhannet kiitokset! Kiitos upeista kuvista ja taitavasta, huolellisesti kuvauksesta! Nuoret saivat ihanan muiston kihlauksesta.