Italialainen UNIBIND-laatu valokuvakirjat

Jokainen valokuvakirja on yksilöllinen taideteos!

Photo Studio Delfinio, newborn, valokuvakirja, wedding photobook

Valokuva on kuin aikakone, joka vie sinut takaisin menneisyyteen. Oikean valokuva-albumin selaaminen ja kuvien katseleminen eri kulmista on paljon palkitsevampaa, kuin kuvien katselu puhelimen, tabletin tai tietokoneen näytöltä. Ennen tilaamista sovimme jokaisen asiakkaan kanssa, minkälaiset kuvakirjat hän haluaa ja millaisia toiveita hänellä on. Laaditamme valokuvakirjat Adobe Photoshop ohjelmalla.

Italialainen UNIBIND-laatu

Photo Studio DELFINIO, valokuvakirja

Valokuvakirjan työstäminen ja kokoaminen tehdään italialaisen UNIBIND-yrityksen ammattilaislaitteilla.

Muovi sivujen pohjana

Hanko, Photo Studio DELFINIO, valokuvaaja Suomi

Valokuvakirjojen kokoamiseen käytetään vain parhaita materiaaleja, joten sivujen pohjana käytetään tukevaa, eripaksuista muovia.

180 asteen panoraama-aukeama

Butterfly-teknologian ansiosta sivut eivät pääty kirjan selkään, vaan aukeaman sivut voidaan avata täydet 180 astetta. Siksi valokuvakirjan sivuja ei ole tapana laskea sivujen, vaan aukeamien mukaan.

Korkealaatuinen valokuvatulostus

Kuvakirjojen valokuvat ja aukeamat tulostetaan ammattimaisessa Noritsu 37HD -laboratoriossa käyttäen parasta Fuji-valokuvapaperia, jonka pinta on hohtava (matta) ja silkki.

Laaja valikoima kansimateriaaleja

Valokuvakirja, Photo Studio Delfinio, Joululahja, valokuvakirja Unibind, valokuvaaja Salo, valokuvaaja turku

Valokuvakirjojen kannet valmistetaan tunnettujen italialaisten valmistajien valikoiduista kansimateriaaleista. Valikoimassa on mm. seuraavia materiaaleja:
• balacron
• kangas
• veluuri
• keinonahka
• aito nahka

Tasku- ja suurkoot

Valittavanasi on 12 eri mallia, joiden koot ovat: 10×10 cm, 15×15 cm, 15×19 cm, 15×22 cm, 20×20 cm, 23×23 cm, 20×30 cm, 30×20 cm, 25×25 cm, 24×30 cm, 30×30 cm, 30×40 cm.

Esilehdet

Valokuvakirja UNIBIND, Photo Studio DELFINIO

Ainutlaatuinen alku valokuvakirjallesi. Esilehdet ovat kuvakirjan ensimmäisiä ja viimeisiä aukeamia ja ne on valmistettu tukevasta italialaisesta tai saksalaisesta design-kartongista.

Kuultopaperi tekstillä tai ilman

Photo Studio Delfinio, newborn, valokuvakirja

Mahdollisuus tehdä kaikki yksilöllisesti. Jämäkkä, mutta samalla läpikuultava kuultopaperi tulee aivan valokuvakirjan alkuun ensimmäiselle sivulle. Juhlan päivämäärät, nimet tai kokonaiset onnittelulauseet näyttävät kuultopaperilla tyylikkäiltä.

Valokuvakirjan esilehdellä paikka cd-levylle

Photo Studio DELFINIO, valokuvakirja

Valokuvakirjan esilehdelle on ainutlaatuinen mahdollisuus valmistaa yksi tai kaksi paikkaa valokuvia ja diaesityksiä sisältävälle cd-levylle. Syvennyksen sisäpuolella on samettia ja levy on helppo poistaa satiininauhan avulla.

Lahjalaatikko

Photo Studio Delfinio, valokuvakirja, valokuvaus

Jokaiselle valokuvakirjalle on mahdollista tehdä erikseen oma lahjalaatikko samasta materiaalista, mistä valokuvankirjan kansikin on valmistettu. Laatikon kaikki elementit ovat valmistettu puusta, mikä antaa koko rakenteelle hyvän kestävyyden. Ulkoisesti laatikko voidaan päällystää aidolla tai keinonahalla.

Tyylikäs lahjalaatikko valokuvakirjalle. Valokuvakirjalaatikko täydentää valokuvakirjaa käytännöllisesti ja esteettisesti. Laatikko suojaa kirjaa ulkoisilta vaurioilta, ja samalla auttaa valokuvakirjaa säilymään alkuperäisen näköisenä. Pakkaus sulkeutuu kätevästi magneetin avulla, ja lisäksi laatikon sisällä on satiininauha, jonka avulla valokuvakirjan saa kätevästi otettua pois laatikosta. Edessä on koristeompelu, jossa on erikoislangat.

Lisä personointi on mahdollista:
– leimaamalla
– metallilevy

Valitse valokuvakirjasi eri vaihtoehdoista:

 

2 ajatuksia aiheesta “Italialainen UNIBIND-laatu valokuvakirjat”

Kommentointi on suljettu.