Joonas & Jenny!

27. elokuuta 2022, aurinkoisena kesäpäivänä, Suomen pääkaupungin Suomenlinnan historiallisella paikalla syntyi aivan upea perhe. Joonaksen ja Jennyn hääpäivä oli ihanan kesäinen, boheemi, tunnelmaltaan hauska ja vapautunut. Avioliittoon siunaaminen pidettiin Suomenlinnan kirkossa ja hääjuhlapaikkana toimi Upseerikerho, jossa oli lämmin ja iloinen tunnelma.

Rakkauden juhla oli kyllä oikea nimitys näille juhlille, sillä rakkaus todellakin oli läsnä tuona päivänä. Eivätkä suuretkaan aallot, jotka ovat vuosisatojen ajan törmänneet linnoituksen kallioihin, voi sammuttaa rakkauden tulta.

Paljon onnea Joonas & Jenny!

Klikkaa valokuvat alta suuremmaksi ja selaa.

Kiitos, Joonas & Jenny, että sain ikuistaa ainutlaatuisen päivänne!

Suosittelen ehdottomasti laittamaa äänen sekä HD-laadut päälle ja nauttimaan Ihanat häät Suomenlinnassa video Photo Studio DELFINIOn YouTube kanavalla.

Valo- ja videokuvaaja

Nadezda Polikarpova


ASIAKASPALAUTE


 Jenny / Hääkuvaus  /  Helsinki

Kuvat ovat IHANIA! Kiitos! Kuvista välittyy upeasti päivän tunnelma. Olen superiloinen!!!

Kuvattavana oleminen oli täysin vaivatonta, hädin tuskin huomasin sitä. Kuvia tuli paljon kattaen koko päivän ennen kirkkoa viimeiseen lauttaan. Saimme myös videokollaasin päivästä joka on hienosti editoitu. Kuvat ja editoinnit oli laadultaan korkeita, kuvat toimitettiin pilvipalvelun kautta jonka avulla oli helppo ladata kuvat sekä puhelimeen että tietokoneelle. Vieraat kehui kuinka ammattitaitoinen ja mukava kuvaaja oli. Kuvat tulivat parin viikon aikana joka on mielestämme sopiva aika toimitukselle. Tulostetut kuvatkin olivat korkealaatuisia ja ne näyttävät hyvältä kehyksissään.

– Tunteet välittyvät kuvista oikein mahtavasti.

Suosittelemme Nadezdaa täysin! 10/10


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *