Tapahtumakuvaus

Reportaasi on tunteita. Se on iloa, ihmetystä, ensisilmäyksiä, naurua, kyyneleitä, ihailua, esimakua, väristyksiä, odotusta, vahvoja tunteita, ilahtumista ja euforiaa!

Tapahtumissa tapahtuu koko ajan paljon mielenkiintoista. Oli sitten kyseessä häät, kastetilaisuudet, syntymäpäivät, yrityksen tapahtumat, messut tai muu juhla, valokuvaajana olen aina paikalla siellä missä tapahtuu. Nimitykset, palkintojen jaot yms. ovat tärkeitä tapahtumia ja nämä on hyvä taltioida valokuvin. Tapahtumapaikat ovat yleensä tunnelmallisesti valaistuja, joten se asettaa omat vaatimuksensa kuvaajalle. Tapahtumiin kannattaakin siksi palkata ammattikuvaaja, niin voidaan olla varmoja, että tapahtumasta saadaan onnistuneet kuvat.

Tapahtumissa me etsimme tunteita ja hetkiä. Kaikki mikä ympäröi sinua ja luo tunnelman. Koska, se on tärkeintä.

Jos olet sitä mieltä, että kuvien tulee olla tunteikkaita, iloisia ja välittää juuri sinun tunteitasi ja näyttää juuri sinun tapahtumassa – ajattelemme samalla tavalla! Jos pidät täyteläisistä väreistä ja tyylikkäistä mustavalkokuvista, ajattelemme samalla tavalla! Ja lopuksi: Valokuviamme ei voi luonnehtia kaikkein muodikkaimmiksi tai säihkyvimmiksi. Emme noudata trendejä tai viimeistä huutoa olevaa sävytystä. Pyrimme varmistamaan, että kuvat ovat eläviä aitoja ja hyvällä maulla tehtyjä. Jotta ne eivät vuosien jälkeenkään menetä ajankohtaisuuttaan, niin olette selkeästi ja ehdottomasti asiakkaitamme!

Photo Studio DELFINIO tarjoaa asiakkailleen valokuvauspalveluiden lisäksi erilaisia valokuvatuotteita. Meiltä löydät laadukkaat italialaiset UNIBIND-laatu valokuvakirjat, ainutlaatuiset ja käsintehdyt design-lahjapakkaukset, valokuvatulosteita, lahjakortteja ja paljon muutakin.

Jokainen valokuvakirja on yksilöllinen taideteos!

Photo Studio DELFINIO, valokuvakirja

Meidän pakkaukseemme on pakattu täydellisyyttä!

Valokuvakirja, photobook, Photo Studio Delfinio, Elämäsi kuvat

Ota yhteyttä ja toivottavasti päästään pian kuvaamaan!

info@delfinio.fi

+358 40 417 1125


ASIAKASPALAUTE


 Eeva / Perhekuvaus / Ristiäiskuvaus /  Salo

Nadezda ikuisti meille perhekuvat ja lisäksi tärkeän juhlan vieraineen kaikkineen, ja onnistui siinä mainiosti. Hän oli hyvä lasten kanssa ja sai kaikki tuntemaan olonsa rennoksi. Lasten kanssa erityisesti tarvitaan tilannetajua ja sitä häneltä löytyi. Hän sulautui hyvin vieraiden joukkoon. Kuvista välittyy aito tunnelma. Erityisesti yksi isompi, valitsemamme tulostettu kuva, oli mukava lisä digikuvien lisäksi. Herttainen, ammattitaitoinen, sympaattinen ja miellyttävä kuvaaja, joka eläytyy työhönsä täysillä ja tekee sitä sydämellään. Voin kokemuksestani suositella Nadezdaa erityisesti perhejuhliin ja perhekuvauksiin! Olen niin tyytyväinen, että otin ammattilaiskuvaajan. KIITOS kovasti.


Eveliina / Halikko / Ristiäiskuvaus / Perhekuvaus 

Nadezda kanssa oli helppo kommunikoida ja ohjasit hienosti kuvaustilanteessa kuvattavia. Pidin erityisesti siitä, että ehdotit itse valokuvaajan näkökulmasta kuvauspaikkoja ja asentoja. Kuvattavanasi oli helppo olla, sait olon tuntumaan rennoksi. Kuvat toimitit nopeasti. Voin lämpimästi suositella hänet myös ystävilleni. Kiitos, ihanista valokuvista.