Lapsi- ja perhekuvaus

Haluatteko erilaisen ja persoonallisen perhekuvan? Kuvan, joka kertoo teidän perheestänne enemmän kuin tuhat sanaa.

Lapsi-ja perhekuvaukset voidaan järjestää mukavasti esimerkiksi asiakkaan omassa kodissa tai muuten tutussa ympäristössä.

Perusmuotokuvien ohella lapsikuvaus on mukavaa toteuttaa myös leikkien lomassa. Näin kuviin saadaan ikuistettua aitoa riemua ja lapsen ominta persoonaa ilman pönäkkää poseerausta. Lapsikuvaus voidaan järjestää kodin rauhassa tai tutussa miljöössä.

Ulkona tehdyt kuvaukset tuovat kuviin ainutlaatuisia hetkiä: vauvan ensimmäisen keinuhetken leikkipuistossa, kesäisen piknikin meren rannalla, yhteiset puuhat kotipihalla puutarha-askareissa tai hetket yhteisen harrastuksen parissa.

Lapsikuvaukset voidaan toteuttaa myös kokonaisuutena, joka kertoo vauvasta koko ensimmäisen vuoden tarinan. Lapset ovat kalliita aarteitamme, jotka kasvavat liian nopeasti. Kuvissa nuo ohikiitävät hetket säilyvät ikuisesti.

Perhekuvauksiin voi osallistua koko perhe vauvasta vaariin, näin tulee ikuistettua kaikki teidän perheellenne tärkeät ihmiset samaan perhekuvaan.

Photo Studio DELFINIO tarjoaa asiakkailleen valokuvauspalveluiden lisäksi erilaisia valokuvatuotteita. Meiltä löydät laadukkaat italialaiset UNIBIND-laatu valokuvakirjat, ainutlaatuiset ja käsintehdyt design-lahjapakkaukset, valokuvatulosteita, lahjakortteja ja paljon muutakin.

Jokainen valokuvakirja on yksilöllinen taideteos!

Valokuvakirja UNIBIND, Photo Studio DELFINIO

Meidän pakkaukseemme on pakattu täydellisyyttä!

Valokuvakirja, photobook, Photo Studio Delfinio, Elämäsi kuvat

Ota yhteyttä ja toivottavasti päästään pian kuvaamaan!

info@delfinio.fi

+358 40 417 1125


ASIAKASPALAUTE


 Eeva / Perhekuvaus / Ristiäiskuvaus /  Salo

Nadezda ikuisti meille perhekuvat ja lisäksi tärkeän juhlan vieraineen kaikkineen, ja onnistui siinä mainiosti. Hän oli hyvä lasten kanssa ja sai kaikki tuntemaan olonsa rennoksi. Lasten kanssa erityisesti tarvitaan tilannetajua ja sitä häneltä löytyi. Hän sulautui hyvin vieraiden joukkoon. Kuvista välittyy aito tunnelma. Erityisesti yksi isompi, valitsemamme tulostettu kuva, oli mukava lisä digikuvien lisäksi. Herttainen, ammattitaitoinen, sympaattinen ja miellyttävä kuvaaja, joka eläytyy työhönsä täysillä ja tekee sitä sydämellään. Voin kokemuksestani suositella Nadezdaa erityisesti perhejuhliin ja perhekuvauksiin! Olen niin tyytyväinen, että otin ammattilaiskuvaajan. KIITOS kovasti.


Arina / Perhekuvaus / Salo

Nadja kävi meillä kotona ottamassa valokuvia kolmesti. Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja lopputulokseen. Nadja valitse taitavasti parhaat taustat, korjaa tarvittaessa kuvattavien asennot. Hän osaa luoda ystävällisen ja rennon ilmapiirin. Nadja sai hyvin kontaktia lapsemme kanssa, lapsi tuli innokkaasti kameran eteen ja hänenkin kuvat onnistuivat erinomaisesti. Saimme valmiit kuvat nopealla aikataululla. Vaikka emme ole taitavia malleja, kuvista tuli todella hyviä. Saimme mukavia elämyksiä ja hienoja kuvia muistoksi. Nadjalle suuri kiitos!


Ari / Perhekuvaus / Sastamala

Nadezdan kanssa oli helppo työskennellä. Hän on järjestelmällinen ja tarkka organisoija, jonka kanssa viestittely kuvausten suunnittelusta aina kuvakirjan toimittamiseen asti sujui mutkattomasti. Hänellä oli paljon hyviä toteutusideoita, mutta myös omat toiveet tulivat erittäin hyvin huomioiduiksi. Sosiaalisena persoonana Nadezda saa nopeasti luotua luottamuksellisen kontaktin kuvattaviin. Tilatut kuvatuotteet saapuivat luvatussa aikataulussa. Olin erittäin tyytyväinen kuvien ja kuvakirjojen laatuun. Voin lämpimästi suositella Nadezdaa pienempien ja isompien tapahtumien kuvaajaksi. Kiitos tuhannesti vielä kerran.


Tuija / Perhekuvaus / Turku

En olisi ikimaailmassa uskonut että minusta, ja meistä, olisi saanut niin ihania hyvänmielen kuvia kuin Nadezda on ottanut 💝 Niitä tulee katseltua aina vaan uudestaan ja uudestaan ❣ Suosittelen täydestä sydämestäni Photo Studio DELFINIO


Mirva / Perhekuvaus / Naantali

Ostin perhekuvauksen miehelleni isänpäivälahjaksi.

Kuvaus oli hänelle yllätys ja se onnistui tosi hyvin! Itse jännitän kuvaamista tosi paljon, mutta ihan turhaan. Ammattilaisena ja ihanana ihmisenä♥️ Nadja sai meistä kaikista rentoja, luonnollisia ja tyylikkäitä kuvia. Vähän ehkä hassutkin ideat onnistui. Kuvia tuli paljon ja koevedokset saatiin tosi nopeasti katsottavaksi. Tulostetut kuvat aivan upeita. Lämpimästi voin suositella Nadjaa ja Photo Studio Delfiniota kaikenlaisiin kuvauksiin!

Kiitos vielä kerran!

Täytyy vielä sanoa, että sinusta (valokuvaajalta) tuli jotenkin tosi lämmin olo, ihan kuin oltaisiin vanhoja tuttuja, varmaan saman meidän kissakin vaistosi, kun ei mennyt piiloon kun tulit 😊.