Raisio!

Raisio tarjoilee rauhaa ja rosoisuutta samassa paketissa, loistavalla sijainnilla, Turun kainalossa. Raision aarteet avautuvat niille, jotka uskaltautuvat kurkkaamaan peremmälle. Photo Studio DELINIO tarjoa laadukasta valokuvausta, Raisiossa ja sen ulkopuolella on valtava määrä erilaisia valokuvauspaikkoja, jotka kutsuvat Sinua ottamaan kauniita valokuvia itsellesi, tapahtumasi tai yrityksellesi.

Newborn kuvaus Salossa.

Lapsikuvaus Salossa.

Kirkkoväärtinkujan päässä, tuoreessa kangasmetsässä, sijaitsee 4,5 ha suuruinen Raision Alppiruusupuisto. Puistossa on suomalaisia ja ulkolaisia alppiruusuja yhteensä 1900 kappaletta. Photo Studio Delfinio kutsu valokuvaukseen Alppiruusupuistoon kesäkuussa.

Raision Alppiruusupuisto
Raision Alppiruusupuisto

”Valokuva on vain pieni, ohikiitävä hetki, mutta kuvat palauttavat nuo hetket, tilanteet ja tunnelmat, yhä uudelleen ja uudelleen katsojan mieliin vuosikymmenien jälkeenkin!” – Valokuvaaja Nadezda

Photo Studio DELFINIO tarjoaa asiakkailleen valokuvauspalveluiden lisäksi erilaisia valokuvatuotteita. Meiltä löydät laadukkaat italialaiset UNIBIND-laatu valokuvakirjat, ainutlaatuiset ja käsintehdyt design-lahjapakkaukset, valokuvatulosteita, lahjakortteja ja paljon muutakin.

Meidän pakkaukseemme on pakattu täydellisyyttä!

Perhekuvaus Salossa.

Ota yhteyttä ja toivottavasti päästään pian kuvaamaan!

info@delfinio.fi

+358 40 417 1125 (WhatsApp)

#photostudiodelfinio #elämäsikuvat