Pienokaisen ristiäiset!

Pienokaisen ristiäiset
Lapsen syntyminen perheeseen on aina juhlan paikka. 23.6.2021 maailmaan saapui pieni prinsessa, perheen viidentenä lapsena. Tämä pieni ihminen toi suuren juhlan paitsi sankarivanhemmilleen, myös läheisille ja sukulaisille. Kyllä, pidän tällaisia vanhempia sankareina. Viiden lapsen synnyttäminen ja kasvattaminen on kaikkein suurin työ elämässä.

Jokainen päivä perheessä on täynnä lämpöä ja onnea. Kaikki seitsemän perheenjäsentä ovat kotona: he ovat yhdessä illallisella, kävelemässä läheisessä metsässä, leikkimässä pihalla kaikki yhdessä, lapset pomppimassa trampoliinilla, isä opettamassa poikaa pelaamaan golfia ja äiti tekemässä kotitöitä, mutta ennättää hän moneen muuhunkin.

Usein juuri tästä arjen pyörittämisestä johtuen perhekuvat saattavat puuttua arkistosta, mutta ei tällä kertaa. Eikä tarvitse lähteä mihinkään eikä huolestua siitä, että jotain unohtui ottaa mukaan. Valokuvaaja voi tulla teille kotiin kuten tällä kertaa tapahtui. On lämmin perjantai-ilta, leimut kukkivat ja nelijalkainen ystävä Lotta juoksentelee ympäriinsä, kaikki ovat pukeutuneet kauniisti ja ovat hyvällä tuulella, ja tunnin kuluttua meillä ei ole ainoastaan perhekuvia, vaan myös paljon muita kuvia.

Klikkaa kuvat alta suuremmaksi ja selaa.

Sunnuntaina 15.8.2022 prinsessan ristiäisiin kokoontui yli 50 henkeä Halikon suureen kivikirkkoon. Kirkko täyttyy lämmöllä ja hymyillä, vanhemman tyttären pianonsoitolla ja nuorempien sisarusten laululla.

Voitte vain kuvitella, kuinka koskettava ja uskomattoman kaunis on se hetki, kun vanhemmat lapset esiintyvät pikkusiskonsa ristiäisissä. Pienokainen on hyvin rauhallinen ja nukkuu välissä. Muistaako hän oman juhlansa, johon koko perhe oli niin valmistautunut? Kyllä, läsnä olleiden kertomusten perusteella. Kaikki tapahtuu hyvin nopeasti, ja joitakin hetkiä muistamme, toiset jäävät unohduksiin.

Mutta kuinka voimme kertoa kaikista yksityiskohdista lapselle, joka kasvaa ja kyselee, millaiset hänen ristiäisensä olivat ja millainen tunnelma juhlassa oli? Ja silloin avuksi tulevat valokuvat, joissa näemme sukupolvelta toiselle periytyvän valkoisen kastemekon, kauniisti koristellun täytekakun sekä voimme aistia sen, millaisella rakkaudella ja hellyydellä kummit pitivät pienokaista sylissään ja nähdä, miten isoäidit ja isoisä hymyilivät lapsenlapselleen ja kuinka isoveli pyyhki kastevettä pikkusiskonsa pään päältä. Ja vielä sen, miten kauniina oli äiti ja kuinka ylpeä omasta perheestään oli isä. Kaiken tämän voi nähdä valokuvista ja kokea yhä uudestaan juhlan, joka on jo historiaa.

Eeva ja Johannes ovat Vanhempia isolla kirjaimella. Heillä eivät vain arkipäivät suju kuin rasvattu, vaan myös juhlat. Suuri talo ja katettu pöytä odottivat kaikkia vieraita. Jokainen valitsi itselleen haluamansa paikan talossa, pihalla tai jopa asuntovaunussa, joka oli kauniisti parkkeerattu isäntäperheen pihalle. Kuinka mukava oli katsoa vieraiden onnellisia kasvoja, leikkiviä lapsia sekä prinsessaa, joka myös hymyili ja sai lahjoja sekä imi ympärillä olevien hyvää energiaa.

Tietysti kyseessä on vain yksi päivä ihmisen elämässä, mutta se on yksi tärkeimmistä päivistä, kun sinulle annetaan nimi, jossa on koko kohtalosi.

Onnittelen sinua Linnea Aleksandra ja toivotan pelkkää iloa ja onnea ihanassa ja suuressa perheessäsi nyt ja aina!


ASIAKASPALAUTE


 Eeva / Perhekuvaus / Ristiäiskuvaus /  Salo

Nadezda ikuisti meille perhekuvat ja lisäksi tärkeän juhlan vieraineen kaikkineen, ja onnistui siinä mainiosti. Hän oli hyvä lasten kanssa ja sai kaikki tuntemaan olonsa rennoksi. Lasten kanssa erityisesti tarvitaan tilannetajua ja sitä häneltä löytyi. Hän sulautui hyvin vieraiden joukkoon. Kuvista välittyy aito tunnelma. Erityisesti yksi isompi, valitsemamme tulostettu kuva, oli mukava lisä digikuvien lisäksi. Herttainen, ammattitaitoinen, sympaattinen ja miellyttävä kuvaaja, joka eläytyy työhönsä täysillä ja tekee sitä sydämellään. Voin kokemuksestani suositella Nadezdaa erityisesti perhejuhliin ja perhekuvauksiin! Oleniin tyytyväinen, että otin ammattilaiskuvaajan. KIITOS kovasti.