Motoristi ja moottoripyörä!

Maailmassa on suunnattomasti erilaisia harrastuksia, joista yksi on moottoripyöräily. Kuvaan aina hyvin mielelläni ihmisiä eri harrastusten äärellä! Tämän kuvaussession tarkoituksena oli ikuistaa moottoripyöräilijä moottoripyöränsä kanssa mitä kauneimmissa syysmaisemissa Salossa.

Kiireisten työpäivien ja viikon jälkeen Jashar, joka rakastaa liikkumisen vapautta, luontoa ja vetäytymistä yksinäisyyteen, ajaa pois kaupungista saadakseen tuoreen adrenaliiniannoksen ja puhdasta ilmaa luonnossa. Hän harrastaa laskettelua, pyöräilyä, kalastusta ja telttaretkeilyä. Mutta yksi hänen lempiharrastuksistaan on moottoripyöräily, johon hän voi yhdistää monia asioita. Hän ottaa repun telttoineen ja kaikkine tarpeellisine välineineen parin päivän luonnossa viipymistä varten ja ajaa ehdottomasti pysähdellen eri paikoissa, koska vain siten voi tuntea luonnon läheisyyden, ja jatkaa eteenpäin. Tällä kertaa oli aurinkoinen arkipäivä, ja hän päätti ajella ja nauttia Salon syksyisistä maisemista.

Klikkaa kuvat alta suuremmaksi ja selaa.

Meren rannalla istuessaan hän haaveili siitä, että kerran hän vielä matkustaisi maapallon ympäri reppu selässään.

Aloitus on jo tehty.

Suosittelen ehdottomasti laittamaa äänen sekä HD-laadut päälle ja nauttimaan Motoristi ja moottoripyörä video Photo Studio DELFINIOn YouTube kanavalla.

Valokuvaaja
Nadezda

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *