Elämän ystävyys!

Jokaisella ihmisellä on elämässään  unelmia, ja hyvin usein unelma myös jää unelmaksi, mutta yhtä usein unelmasta tulee tavoite.

Lähes kaksi vuotta sitten minulla oli onni tavata erittäin positiivinen ja avoin henkilö, Ari, jolle tein silloin studiokuvia, ja hän kertoi kirjoittavansa runoja.

Se, että vie unelmansa loppuun asti – myötäeläen ja paneutuen koko sydämestään jokaisen ihmisen elämänhistoriaan ja sitten kirjoittaa runon tästä historiasta, on ylhäältä saatu lahja. Kirjan suunnittelu on aikaa vievää, mutta myös erittäin mielenkiintoinen prosessi, joka antaa kirjalle lopullisen muodon.

Kirjan kirjoittaminen ja julkaiseminen ei kuitenkaan riitä, vaan se on esiteltävä yleisölle, jotta kaikki halukkaat voivat ottaa sen käsiinsä ja tuntea lukiessaan jokaisen rivin.

Ari soitti talvella sanoen, että hänen ensimmäinen runokirjansa julkaistaan ​​pian ja hän haluaa tehdä videoesityksen unelmastaan. Keskustelimme pitkään ja sitten päätimme missä, miten ja milloin kuvaamme; halusimme, että koko prosessin tunne ja tunnelma välittyvät.

28. toukokuuta 2021 oli kaunis sää, kevät oli kukkeimmillaan ja menimme suunnitelluille paikoille, kuvasimme videoita, otimme valokuvia, juttelimme ja nauroimme. Ideoita syntyi paikan päällä, ja laitoimme ne heti käytäntöön. Onnistuimme kuvaamaan koko videomateriaalin yhtenä pitkänä, mutta hyvin lyhyelle tuntuneena iltana. Viimeiset kuvat otettiin auringon jo laskiessa mailleen, ja välillä luimme runoja ja iloitsimme siitä, että elämässä kaikki on mahdollista. Tärkeintä on haluta ja kulkea luottavaisesti kohti tavoitettaan.

Klikkaa kuvat alta suuremmaksi ja selaa.


Olen äärettömän iloinen siitä, että kirjan ensimmäinen painos löysi omistajansa hyvin nopeasti, ja olen kiitollinen Arille, että hän valitsi DELFINIOn toteuttajaksi videolle, jossa on mukana myös palanen sydäntäni, koska tässä on kysymys enemmästä kuin työstä – kyse on Unelmasta, josta on tullut totta.


Suosittelen ehdottomasti laittamaa äänen sekä HD-laadut päälle ja nauttimaan ”Elämän ystävyys” video Photo Studio DELFINIOn YouTube kanavalla.

Kuvaan Rakkaudella
Nadezda Polikarpova