Pienen logon suuri historia!

Kauan sitten ajattelin, että jos minulla on joskus oma valokuvausstudio, sen nimeksi tulee ehdottomasti Delfiini. Kerran olin autossa poikien kanssa ja makustelin ääneen sanoja ’delfiini’ ja ’valokuvausstudio’ miettien, miten ne saisi yhdistettyä sointuvaksi nimeksi. Vanhempi poikani vain sanoi: ”Photo Studio Delfinio”, ja valinta oli tehty!

Delfiini on ollut minulle lapsuudesta lähtien kaikkein rakkain eläin, jolla on samanlaisia luonteenpiirteitä kuin minulla: uteliaisuus ja ystävällisyys. Valokuvaaja, samoin kuin delfiini, elää eri puolilla maapalloa ja heidän elinympäristönsä on aina mielenkiintoinen ja monipuolinen. Delfiini ui aina eteenpäin! Niinpä delfiinin katsekin on logossa suunnattu eteenpäin, tulevaisuuteen.
Pyöreä aurinko muuttui seitsemäksi himmentimen lehdeksi. Auringonlasku on yksi upeimmista luonnonilmiöistä eikä se ole vuosien saatossa lakannut ihmetyttämästä minua; huolimatta siitä, että aurinko on sama, sen laskut ovat aina erilaiset. Lapsuudesta muistan valokuvan kehittämisen jännittävän hetken, joka on kuin auringon kuvajainen veden pinnalla: aina erilainen ja ainutlaatuinen.

Meressä on kaikki sinisen sävyt, ja ne ovat seuranneet minua koko elämäni ajan. Mutta sinistä ei voi olla olemassa ilman vaaleanpunaista, sillä kaikki elämässä koostuu kahdesta puolikkaasta – miehisestä ja naisellisesta.

Tervetuloa elämän ainutlaatuisten ja unohtumattomien hetkien maailmaan, valokuvauksen maailmaan!

Kunnioittaen
Valokuvaaja Nadezda Polikarpova

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *