Lifestyle-kuvaus!

Aika juoksee ja usein vasta jälkikäteen huomaa, kuinka nopeasti. Erityisesti omista lapsista ja heidän kasvustaan tajuaa ajankulumisen vauhdin.

Olisi ihanaa saada ihan sitä omaa arkea kuvallisesti talteen. Valokuvaaja tilataan helposti kyllä juhliin, mutta entä se tärkein, arki, siinä juhlien välissä?

Lifestyle-kuvaus on ratkaisu!

Lifestyle-kuvaus eli elämäntapavalokuvauksen tehtävänä on tuoda esiin henkilöiden omaa elämäntyyliä luonnollisella tavalla. Kuvaukset tehdään vilpittömin tuntein, lavastamatta ja poseeraamatta, kertomalla tällä tavoin jokapäiväisistä tapahtumista tutuissa olosuhteissa. Elämäntyylinvalokuvan tarkoituksena on luoda mielenkiintoista arkipäivän historiaa.

Eräänä päivänä tapasin naisen, jonka kanssa emme olleet nähneet seitsemään vuoteen. Juttelimme kaikkea mukavaa ja kerroin hänelle oman valokuvaajatarinani. Sanoin, että perhevalokuvaus olisi mahdollista hänen kotonaan. Seuraavana päivänä olin jo heidän kotonaan perhevalokuvauksen parissa. Vähän yli tunti ja kamerassani oli tallennettuna aivan mahtava, onnellisen perheen tarina!

Toisen kerran olin onnellisen perheen luonaan, kun Arina odotti toista lastaan.

Kolmannella kerralla, kun olin heidän luonaan, talossa sykki jo neljä onnellista sydäntä ja oli ihana jouluntunnelma.

Neljännen kerran kesäaurinko paistoi ja lämmitti paitsi rakastavia sydämiä myös mansikoita.

Voin sanoin, että olen aina ollut kaikkein kiinnostunein ihmisten elämäntarinoista, koska jokainen ihminen, hänen perheensä ja kotinsa ovat ainutlaatuisia.

Nadezda

ASIAKASPALAUTE


Arina / Perhekuvaus / Salo

Nadezda kävi meillä kotona ottamassa valokuvia kolmesti. Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja lopputulokseen. Nadezda valitse taitavasti parhaat taustat, korjaa tarvittaessa kuvattavien asennot. Hän osaa luoda ystävällisen ja rennon ilmapiirin. Nadja sai hyvin kontaktia lapsemme kanssa, lapsi tuli innokkaasti kameran eteen ja hänenkin kuvat onnistuivat erinomaisesti. Saimme valmiit kuvat nopealla aikataululla. Vaikka emme ole taitavia malleja, kuvista tuli todella hyviä. Saimme mukavia elämyksiä ja hienoja kuvia muistoksi. Nadezdalle suuri kiitos!