Oikeustieteen tohtori!

Kuinka usein olet onnistunut matkustaa ajassa taaksepäin?

26.11.2021, Turun linna, harvinainen ja tärkeä juhla, karonkka, minkä kunniaksi kauniit nuoret tytöt ja muut soittavat viulua, selloa ja pianoa, herkullisia ruokia ja juomia tarjotaan lukuisille vieraille. Kauneuden, hienostuneisuuden, lahjakkuuden ja sivistyksen ilmapiiri on aistittavissa kaikkialla.

Klikkaa kuvat alta suuremmiksi ja selaa.

Ja joka kerran, kun katsot juhlan pääsankaria, huomaat ajattelevasi, että et ole vuodessa 2021, vaan ajassa monta vuosikymmentä sitten, baletissa, jossa palatsin kuningatar puolustaa väitöskirjaansa nimeltä ”Patenttioikeudenkäynnit Euroopassa: Voivatko start-up- ja kasvuyritykset puolustaa oikeuksiaan?”

Ei kaikilla ihmisillä ole elämässään päämäärää, mutta jolla se on, pyrkii siihen vuosien ajan, askel askeleelta, apunaan uskollinen tiimi, jonka jäsenistä tulee paitsi liikekumppaneita, myös ystäviä.

Tietenkin tavoitteita on vaikea saavuttaa ilman tukea, ja mielestäni tärkein henkilö on kuningas – kyllä, kyllä: aviomies, joka tukee, ihailee ja todella rakastaa vaimoaan.

Tyylikäs ja ainutlaatuinen Italialaista valokuvakirja ”Karonkka 26.11.2021” ja muut tulostettu tuotteet Kristan perheelle ja vieraille.

Onnittelen sydämeni pohjasta Kristaa hänen tavoitteensa saavuttamisesta ja toivon hänen yritykselleen menestystä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.