JoJo Salo 2022!

Jokainen ihminen voi valita. Voit valita, mitä tietä kuljet, käännytkö oikealle vai vasemmalle, menetkö taaksepäin vai eteenpäin; voit käydä valtameren pohjalla ja jopa lentää avaruuteen, mutta tulet varmasti tielle, joka on sinun.

Onko sinulle koskaan tapahtunut sellaista, että kypsyttelet ideaa ja valmistaudut siihen useiden vuosien tai ehkä koko elämäsi ajan? Ja sitten tulee hetki, jolloin ikään kuin taikasauvan heilautuksesta alkaa tapahtua ihmeitä.

Delfinio halusi toisen valokuvan, ei vain kaunista kuvaa, vaan sellaisen, joka kertoisi tarinan, tarinan elämästä, ylä- ja alamäistä, näyttäisi ympäröivän maailman kauneuden, sen maailman, jossa elämme; näyttäisi ihmisen sielun ja hänen ajatuksiaan, mutta sen toteuttamiseksi tarvittaisiin ihmistiimi. Ja tämän ihmisen pitäisi olla samalla aallonpituudella delfiinin kanssa ja ehdottomasti hyvässä fyysisessä kunnossa.

15.12 klo 23.45 hyvä ystävämme Facebook näytti PosiSalo+ -ryhmässä postauksen, jossa oli seuraava teksti: ”Sain idean facebookista, mutta kävipä kaikki helposti, mukavasti, nopeasti ja vaivatta! Sain laatua, iloa päivään, hyvää palvelua ja oheisen joulukassin kera … Ei tarvitse enää kuin kirjoittaa lahjansaajan nimi päälle! Iso kiitos Godson Pratt.”  Kiitos, Anne Mari Heinolle postauksesta ja kuvasta hymyilevästä miehestä.

Hetken mietittyään delfinio ui Godson Prattin sivulle ja surffailtuaan tämän sosiaalisissa verkostoissa puolen tunnin ajan delfinio kirjoitti vain kaksi lausetta.  Ymmärräthän, että yöllä ei keskustella liikeasioista.

Ja seuraavana päivänä delfiini ajatteli uivansa tunniksi ” PRATT’S BOUTIQUE” -myymälään, mutta viipyi siellä melkein neljä – keskustelemassa innolla ajatuksista, joita olimme hautoneet vuosikausia, mutta kumpikin erikseen. Ja sitten oli kaksi delfiiniä.

Delfinion parhaat ystävät, kaksi Nikon-kameraa, suorittivat Get Fit 4 Sure -brändin valokuvauksen 20 minuutissa poistumatta myymälästä ja valmistautumatta siihen ollenkaan, ja kolmessa päivässä nämä kuvat keräsivät yli 20 000 katselukertaa Facebookissa – ilman mainontaa – kun me ja ystävämme jaoimme julkaisua.

Klikkaa kuvat alta suuremmaksi ja selaa.

Kun osut virtaan, et pysty pysähtymään.

Mitä Godson JoJo Pratt itse sanoo:

”Get Fit 4 Sure -brandin idea tuli, kun itse olin jossain vaiheessa huonokuntoinen ja päätin tehdä asialle jotain.

Elämässäni oli tapahtunut isoja muutoksia, jotka vaikuttivat minun niin kovasti, että menetin otteen itsestäni ja myös urheilumotivaation.

Kun päätin tehdä muutoksen, minulla ei ollut paljon kokemusta kuntoilusta, joten hain ammattilaisten apua ja myös kirjoja urheilusta ja hyvinvoinnista ja pikkuhiljaa 2018 vuonna aloin juoksemaan, pyöräilemään ja sitten myös käymään salilla.

Kesti vähän aikaa ennen kuin itse huomasin, että vartalo oli hienosti muuttunut ja myös psyykkinen terveys oli kehittynyt.

Muutin elämäntapani kokonaan, mutta pikkuhiljaa, ruokavalio muuttui täysin ja nukkuminen parani samalla.

Kun onnistuin, olin ylpeä itsestäni ja halusin jakaa kokemukseni muiden kanssa ja samalla auttaa niitä ihmisiä, jotka myös haluaisivat tehdä positiivisen elämänmuutoksen, joten aloitin ensin kaveripiirissä ja sitten pikkuhiljaa mukaan tuli muitakin.

Kun itseni lisäksi pari muuta kaveria oli kokeillut samoja ohjeita, jotka olin kehittänyt prosessin aikana ja se toimii hyvin meille, päätin että tämä toimiva systeemi pitää saada kaikille. Get Fit 4 Sure -idea tuli siitä, että kehityt varmasti, jos vain seuraat ohjelmaa.

Fyysinen, psyykkinen ja henkinen terveys on aina kiinnostanut minua, ja luonnossa ulkoilu on myös tosi iso osa minun muutosprosessia. Sen takia me Photo Studio DELFINIOn kanssa näytämme hienoja paikkoja Salossa ja myös kuntosalitreenejä #jojosalo-projektin ohessa.

Projekti on vuoden kestävä ja ideana on testata yhdessä meidän uutta GF4S 3X3X5 -treeniohjelmaa käymällä koko prosessi läpi kuvien sekä välillä videoiden avulla, jotta muutkin saisivat inspiraatioita.

Avasin PRATT’S BOUTIQUEn Annankatu 10, Salossa, kesäkuussa 2021. Asiakaspalvelu on todella arvokas asia minulle, koska rakastan ihmisiä ja olen aina tykännyt tutustua erilaisiin ihmisiin. Asiakaspalvelu antaa aina mahdollisuuden palvella ja samalla keskustella ihmisten kanssa, joten avasin kaupan. Liiketilaa on kaksi kerrosta ja toinen kerros on juuri keskustelua ja kahvitarjoilua varten, ja lisäksi se on myös rauhallinen ja turvallinen paikka, jossa voi istua rauhassa ja lukea tai tehdä töitä. Kutsun tätä paikkaa Salon olohuoneeksi, jonne kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

Kivijalkamyymälässä myydään vaatteita, ja verkkokaupasta saa vaatteiden lisäksi myös treeniohjelmia.

Käytän itse omia G-logo brändivaatteita harjoittelussa ja myös arkipäivinä. G-logo tulee sanoista ”Get fit for sure”. Olen myös hyvin aktiivinen malli vaatemerkkini esittelyssä kuvauksissa sekä studiossa että mediassa. Olen vastuussa laadusta. Ja laatu on vastuussa minusta.

JoJo puhuu erinomaista englantia, DELFINIOn YouTube kanavalla hän puhuu projektin ajatuksissaan englanniksi.

Teimme kymmenen päivän aikana joulukuussa 2021 kuusi eri kuvausta.

Aloitimme Salon kaupungin käyntikortista, Vuohensaaresta, merenlahden pieneltä saarelta; ihmeet alkavat ja Suomen upean luonnon kauneimmat maisemat avautuvat.

Sitten yksi kaupungin parhaista kuntosaleista, Salon Gym & Fitness Center, jossa JoJo kertoo, esittelee ja harjoittaa paitsi omaa vartaloaan, myös auttaa muita pääsemään kuntoon ja auttaa myös delfiiniä. Hän itse sanoo: ”Nyt en ole parhaassa mahdollisessa fyysisessä kunnossa.”  Siksi oli erittäin tärkeää dokumentoida kuntosalilla tämänhetkisen kunnon tila.

Ilta- ja jouluvalot Salon torilla loistavat ja herättävät kaupungin asukkaiden ja muualta tulevien huomion, emmekä mekään ohittaneet niitä.

JoJo on Ghanasta, jossa ei sada lunta koskaan. Ja kuten tiedätte, Suomessa sitä riittää. Ja Salon lähialueen talvimaisemien esittelyn aloitimme tietysti suosikkipaikastamme, Teijon kansallispuistosta. Siellä Sahajärven koskella on lumoava jäämuuri. Mutta delfiinit eivät uineet tällä kertaa, vaan kävelivät järven veden päällä.

”JoJo in Teijo” video DELFINIOn YouTube kanavalla täällä.

Ja tietysti tehtiin brändikuvauksia Teijon ruukissa.

Perustus on tehty. Tästä eteenpäin tulee olemaan erittäin mielenkiintoista, koska olemme samalla aallolla ja aallonpituudella.  Ja meitä on jo enemmän. Sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Tervetuloa uuteen vuoteen, tervetuloa itsesi muuttamisen vuoteen!

Tietysti suosittelen ehdottomasti laittamaa äänen sekä HD-laadut päälle ja nauttimaan ”JoJo on DECEMBER 2021” video Photo Studio DELFINIOn YouTube kanavalla.

Yhdessä olemme voimaa.

Valokuvaaja Nadezda ja projektin päähenkilö JoJo.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 ajatuksia aiheesta “JoJo Salo 2022!”